20090226

post asingan

ENCIK JEJAKA SYURGA..
JANGAN BACE BLOG SAYE..!!


KANTOI...ISH..

20090223

Tiba ke Menara Gading

BRRRPPP...alhamdulillah
SELESA SUNGGUH SESUDAH MENYANTAP SEHIDANGAN NASI GORENG PAPRIK DI CAFE FSPU DI HATIKU.TAPI MALANGNYE TAWAR.MUNGKIN MAK CIK CAFE HARUS MENAMBAH LEBIH GARAM N GULA.
KEHILANGAN AKU DARI BUMI UITM INI BEBERAPA HARI TERJAWAB.KU PULANG KE PANGKUAN IBU DAN BAPA TERCINTA.oh seronok.MENJADI ANAK TUNGGAL DI KALA PULAM SENDIRIAN INI MEMANG HEBAT RASENYE.DITATANG BAGAI MINYAK YANG PENUH.OH.AKU MERINDUI PARENTS KU.TAPI KINI KU SUDAH PULANG KE PANGKUAN UITM.MENUNTUT ILMU.TUJUAN ASALKU.
HARI-HARI CUTI KU HABESKAN BERSAMA PARENTSKU.TIDAK KETINGGALAN PHONE KU YANG TIDAK SESEKALI LENGANG DARI CAPAIAN KU.KU BER TEXT MSGing BERSAMA JEJAKA SYURGA.TIDAK KEKERINGAN ISU.SENTIASA ADA REASON UNTUK MENERUSKAN PERBUALAN.AKTIVITI HARI CUTI ANAK REMAJA MASA KINI.TEKNOLOGI MERAPATKAN JURANG.
PTG TADI KU MENDAPAT KHABAR BERITA DARI BELIAU.PREZEN SOCCER BALL KU SUDAH DITERIMA.GEMBIRA KERNA BELIAU JUGA GEMBIRA DGNNYA.CUKUPLA DENGAN CUAK DAN MIMPIKAN BELIAU.FUNNY.RAKAN SEPERJUANGANKU MENGEJI KU ANGAU.AHAKS.CKUKUPLA ANGAUKU SENDIRI.
MALAMKU INI AGAKS SEPI.KU MALAS MEMULAKAN KERJA.PANGGILAN CIDUK SI PEMUSNAH JIWA RAGAKU DULU SEBENTAR TD SEDIKIT SEBANYAK MENGANGGU EMOSI KU.MOVE ON.I DID.WHY DONT HE? DIE CALL KU MENYATAKAN RASE RINDU DENDAM.INGIN KEMBALI KEPADAKU.HA?WTF? KU MENGASIHANI ISTERI BELIAU.BELIAU ADALAH SI BODOH SEBENARNYE.NTAH APE LAGI YANG DIE MAU DARI HIDUPKU. TIDAK DAPAT MELUPAKAN KU? TERLAMBAT.
TETIBA JEJAKA DARLING STRANGER TEXT ME."I NAK U".KU TERPINGA DAN TERKESIMA.APE LA YG MAMAT NI NAK MALAM2 NI.TIMING MSGNYE SURE SENTIASA PELIK.MSG STERUSNYE..SETELAH KU MENGIGNORENYE."U MMG XNAK KAN EVEN IF I GI JUMPE U SKUNK".ERK..MENDE LAH.DIKALA 2.05PAGI.HADUYAI.MMG SEPATUTNYE DIIGNORE SAJE.PANGGILAN TEFON PULA MENYUSURI.ERM..KU TERIMA SEKETIKA.
MUNGKIN HARINI MOOD MENGARANG DAN BERCAKARAN AKU KURANG AKAN PHONE CALL CIDUK TADI.AH.KU MAHU MENYAMBUNG TEXT MSGing BERSAMA JEJAKA SYURGA SAJALAH.AGAK KURANG BAHAN UTK MENGARANG KINI..MINGKIN ESOK LEBIH INDAH?YE..KEPULANGAN LIA,AHLI PERSATUAN YANG DEDIKASI BERBEKALKAN BUAH TANGAN DARI KG HALAMAN DAPAT MENCERIAKAN HARI ESOK.LIA..KU TUNGGU KEPULANGAN MU..