20091210

simply praktikalicious


HELLO.. LAME TAK MENGARANG WARKAH CURAHAN RASA JIWA DI LAMAN SINGGAHAN INI.KERINDUAN TERAMAT TETAPI APAKAN DAYA PANGGILAN TANGGUNGJAWAB DUNIA.
CUTI KALI INI; PRACTICAL TRAINING!
DAN PASTINYA KINI SUDAH MASUK MINGGU KETIGA. CUMA BERBAKI 3 MINGGU LAGI UNTUK DISUDAHI.
LOKASI? KOTA BHARU BANDARAYA ISLAM. KAMPUNG HALAMAN KU.
KENAPA KOTA BHARU??
ERM..PASTINYA BEBERAPA FAKTOR MEMPENGARUHI..
  1. IBU TERCINTAKU TIDAK BERADA DI KESIHATAN YANG BAIK. TERKILAN KERNA XSEMPAT PULANG AWAL DARI PERANTAUAN. TAPI ALHAMDULILLAH.SEMAKIN BAIK.
  2. KOTA BHARU. KAMPUNG HALAMAN YANG SEMAKIN DILUPAI. RASA SEPERTI MAHU MENGHABISKAN MASA2 YANG KU MAMPU DI KAMPUNG HALAMANKU INI.SUDAH LAMA KU MENGHINDARI DIRI DARINYA. APE KESALAHANNYA JUGA TIDAK DI KETAHUI. YANG PASTI DAKU TIDAK MAHU MENGHABISKAN MASA DEPANKU DISINI(INSYA ALLAH).. DAK MAHU MEMULAKAN HIDUP DI KOTA METROPOLITAN. INI LAH SAJA MASA YANG ADE.
  3. STATUS KEWANGAN YANG KURANG STABIL. KEHIDUPAN DI KOTA. TERBAIK UNTUK PULANG KE KAMPUNG HALAMAN SEKARANG.
ERM.. PUAS HATI DENGAN ALASANKU? HAHA. YANG PASTI DAKU RASA TENANG BERADA BERSAMA IBU BAPA KU. PENAMPILAN YANG BERBEZA.. BIASE LAH KLU BERADA DI BANDARAYA ISLAM INI. HAHA. KAWAN2 KU BIASA MENGGELAKKAN KU DALAM PERSOALAN INI.HIPOKRIT, TIPU DIRI SENDIRI, MEMPERMAINKAN AGAMA DAN PELBAGAI LAGI TOHMAHAN KU TERIMA. YANG PASTI KU PUNYA ALASAN SENDIRI. BIARLAH MEREKA YANG DEKAT DENGANKU SAHAJA, YANG MEMAHAMI DIRIKU MENERIMA DIRIKU INI.
KEHIDUPAN DI SHAH ARCHITECT. TERNYATA KU TIDAKLA TERLALU SERONOK DISINI. UNTUK DIJUSTIFIKASIKAN SECARA KHUSUS KENAPAKAH BEGITU TIDAKLA DAPAT UNTUK DILUAHKAN. CUKUPLA SEKADAR UNTUK PENGALAMAN. YANG PASTI SEMPAT JUA LA DAKU MENUNTUT ILMU DI COMPANY INI.3 MINGGU LAGI DISINI. TEKANAN PERASAAN.. JUA PASTI HOMESICK MAU MENINGGALKAN RUMAH NANTI. ADESSS..


WEWAJAH DI OFIS