20090323

SUNBURSTKL 09 DAN AKU..


BERTENANG2 RAKANKU..JANGAN BIARKAN SIFAT IRI HATI MELINGKARI DIRI AKAN PEMERGIAN KU KE LETUPAN MENTARI TERHEBAT TAHUN INI..HEHE.

PANAS.HAUS.RANCAK.HEBAT!


TIDAK TERGAMBAR KEHANGATAN MUZIKAL FESTIVAL INI..MUNGKIN KERNA INI KALI PERTAMA AKU KE ACARA INI YANG SUDAH KALI KEDUA DIADAKN DI MALAYSIA..NTAHLAH..TATAU LA KALAU NAK DIBANDINGKAN NGAN WOODSTOCK...PASTI TIDAK DAPAT..AHAKSS.

AKU DI PICK UP OLEH AMY DAN ABG BELIAU SEAWAL 1 TGHR DARI SHAH ALAM AGAK KEPENATAN LA DGN ACARA YANG HAMPIR 12 JAM ITU.XPE LA.BUKAN SLALU KAN.

OH YA..AKU PERGI BERSAMA TEMAIN BAIKKU AMY.SUNGGUH SELESA PUNYA KEKASIH HATI YANG COOL LAGI BAIK HATI.TIDAK KISAH DAKU BERSUKA RIA BERSAMA SIAPA KERNA BELIAU PERCAYA DIRIKU..TERIMA KASIH CINTA!

OH KEMBALI KEPADA ISU LETUPAN MENTARI INI..YA..
TAK SME SHOW AKU BERJAYA IKUTI..DE SESETGHNYE AKU TEPAKSA BIARKN BERLAU SHJ DEK TERIK MENTARI YANG MENGGANAS DI TGH2 PADANG KIARA EQUESTRIAN ITU..
ANTARA YANG KU TONTONI
-BUNKFACE
-HUJAN
-BUTTERFINGERS
-COSMIC KITCHEN
-TWILIGHT ACTION GIRL
-THE OTHERSIDE ORCHESTRA
-NIDJI

-N.E.R.D
-KORN


-SERTA BEBERAPA BAND LAIN YG KU JUGA SUDAH X BERAPA IGT NAMA BELIAU..

YANG PASTI..AKU KAGUM NGAN AKSI KUMPULAN MUKA BANTAL ATAU LEBIH HEBATNYE DIKENALI SEBAGAI BUNKFACE.SUNGGUH COMEL KANAK2 INI.KLU ENCIK DIEYLA TGK PASTINYE BELIAU JUGA BERTINDAK GANAS DAN SUKE AKAN MEREKA...(KERNA KU TAU DIEYLA TASTENYE BEGITU,AHAKS)
OH! TIDAK DILUPAKN AKAN NIDJI YANG SGT GORGEOUS.OH..
N.E.R.D. JUGA PANDAI MENARIK HATI CHIXX2 MALAYSIA YANG SANGAP NGAN LELAKI ASING DAN AYAT MENCAIR SEHINGGA RAMAI MAKHLUK MALAYSIA YANG MUNGKIN MELAYU SANGGUP BERPELUKAN ASYIK NGAN MEREKA.SERONOK MUNGKIN.BIASE LA MALAYSIAN...ORG LUAR AJE SONOK..DPT P LIMBANG PUN JADI.
WAH EMO.
KoRn MEMBERI IMPAK YANG HEBAT.SuDAH LAME MUNGKIN PEMINAT2 MEREKA MENANTIKAN KEHADIRAN ARTIS HEBAT INI.
AMY BERTINDAK LIAR.PASTI KERNA LAME MENUNGGU DARI SIANG.BEGITU JUA DAV.AKU HANYA MELAYAN LENGGOK HEBAT LAGU MEREKA.OH SAKIT SUDAH BADAN KU DITOLAK OLEH PENONTON GANAS KORN.SEB BAIK DE ENCIK AMY DAN ENCIK LOCK SEBAGAI TEMAN LELAKI.YANG PASTINYE UTK NEXT KONSERT.TAKKAN KU PERGI TANPA TEMAN LELAKI.SCARRYYYYYY!!MANUSIA SEMAKIN GANAS.TAMBAHAN YANG MABUK CAM HARAM JUA RAMAI.."I DUN CARE!"BEGITULAH SEDIKIT BUNYI AMARAH SI MABUK...

AH SUDAH LA..TGK GBR SUDEY!!

more picture at my facebook