20100208

IGNORANCE @ IGNORANT

KLUK KLAK KLIK KLAK
BUNYI KELAJUAN PENAIPAN AKU YANG TIADALAH MANE BERBANDING BEBUDAK YANG MEMBUAT PERKHUSUSAN PENGURUSAN PEJABAT MAHUPUN KESETIAUSAHAAN. SUNGGUHPUN BEGITU XDE LAH LEMBABNYE JUGA.

KELAS MASIH BERLANGSUNG.
PRESENTATION KUMPULAN KU LANCAR.
KUANTAN BUKANLA SATU BANDAR YANG HEBAT YANG BOLEH DIBUAT SATU PENGANALISISAN YANG MENJATUHKAN RAHANG.OH JANGAN SAMPAI CEDERA.APE PUN CUKUPLA DENGAN KERJA SEJAM DUA KU ITU.TERIMA KASIH KEPADA KUMPULAN YANG HEBAT.SMALL ONE SUNGGUH COMEL AND BAIK HATI.
MALAS UNTUK MENDENGAR PRESENTATION KUMPULAN LAIN?? BIASE LA.. AKU JUGA PUNYA SIFAT ITU.IGNORANT.

TERINGAT PULA DAKU PADA SATU KEJADIAN.PERISTIWA INI BERLAKU FEW DAYS BACK KETIKA SEDANG SYOK BERJALAN KAKI FROM PUSAT KOMERSYIAL UNTUK PULANG KERUMAH.SUNGGUH NYAMAN UDARA MALAM ITU WAIMA UDARA SHAH ALAM SUDAHPUN TERCEMAR DENGAN PELBAGAI KEKOTORAN DUNIAWI.
"BEEP....BEEP....BEEP....."
ISYARAT MELINTAS SUDAH MENYALA.KERETA2 SUDAH MULA BHENTI.APE LAGI PERLU KU TUNGGU.
MARI MELINTAS!
SWOOOSHH~!!!
SI KANCIL SILVER YANG AGAK2 KEKURANG HAJARAN MELUNCUR LAJU MENGHAMPIRI TUBUHKU YANG SUDAH SEPENUHNYA DI JALANAN..

"F*** U.. BUTA KER?? ",JERIT TEDDY KU SAMBIL SI JARI TENGAH SINGGAH KE REAR MIRROR KERETA ITU.ITUPUN KALAU DIKESAHKAN AKAN JERITAN ITU. KALAU DAH TERLALU IGNORANCE. APE DAYA.

NASIB BAIK BELIAU MENARIK DAKU KETEPI.KLU TIDAK..OH! TERLEPASLAH AKU EXCITEMENT KEHIDUPAN HARI-HARI.TERLEPASLAH AKU KESERONOKAN BERGELAR DAK ARCHI.OH TIDAK..

"WHAT A STUPID LADY DRIVER".DAKU BERMONOLOG.

DAH SAH2 TRAFFIC LITE SEDANG MERAH. INILAH SIFAT2 KEBURUKAN PEMANDUAN MALAYSIA.PEDESTRIAN SENTIASA CEBISAN PINGGIRAN YANG TIDAK DIHIRAUKAN. NI BARU SATU KEJADIAN YANG DILUAH KELUH KESAH..APE PULAK KESAH KEBASAHAN LEPAS HUJAN PABILA MEREKA(DRIV3R) DENGAN TIADA BELASNYE MENGHEMBUR AIR2 DI LOPAKKAN. DAKU BIASE SEMUA ITU.BIASE LAH JIKA KAKI KENDERAANKU.LESEN BASIC KEHIDUPAN SAHAJA YANG DIPUNYA.

ish.. EN WAN YANG DIHORMATI SEDANG MENGOMEN PRESENT2 LAIN.. HUJAN LEBAT PULA DILUAR. OH TOLONGKAN LA SORONGKAN BANTAL PADA ORANG MENGANTOK INIH.. SUDAH PETANG NEH..!!

No comments:

Post a Comment

sini-sini!